Vasárnap is izgalmas versenyek, több meglepetés is született

Vasárnap a galoppon a kasszafavorit Akaba nem tudott győzni a Kisbér Díjban, végül harmadik helyen végzett. A verseny győztese a Derby negyedik Rhodesien Storm (Nicola Pinna) lett, második helyen a szintén Maronka Gábor idomítás – Urgestein mögött.

KOG_1429Maronka Gábor idomítottjától több remek futást láthattunk ebben az évben idehaza és külföldön is, élete egyik legfontosabb versenyében a Derbyben előre vártuk, akkor nem sikerült. Ezen a hétvégén azonban ismét úgy tűnik magára talált, hiszen többek között a pálya egyik legjobb öreg lova előtt végzett, második  lett Urgestein (Miladin Stanarevic) és meglepetésre “csak” harmadik Akaba.

Az osztalékok tekintetében a Németh Ferenc Emlékkupa III. futama Hendikep jelentette a nap szenzációját. Szonja (3) győzött nyergében Nagy Polett-tel (képünkön középen), második lett Inflagranti (4), a dobogó harmadik fokán pedig Quill of Beauty (6) végzett. TÉT-re 3480 Ft-ot, BEFUTÓ-ra 43.530, míg HÁRMASBEFUTÓ játékban nem kevesebb, mint 924.030 Ft-ot vehetett fel néhány szerencsés játékos csupán 300 Ft-os alaptétre.

Fotók:
Dr. Kovács Gábor

Olvass tovább!