Derby Fesztivál II. nap

Színvonalas versenyek, remek küzdelmek és szép szorzószámok jellemezték a Derby Fesztivál II. napját. A nap szenzációját a 102. Magyar Ügetőderby jelentette, ahol ezúttal a legjobb négyéves ügetők futottak, azok a lovak, melyek háromévesen a 101. Magyar Ügetőderbyn már összecsaptak a legjobbnak járó kék szalagért. A futam előtt a Magyar Turf két legnagyobb esélyese Time To Say Goodbye (Márton Lajos) és Tonnyó (Kolozsi László) volt.

Ezúttal is érdemes volt favoritot játszani, hiszen Time To Say Goodbye (Márton Lajos) igazán látványos finisben győzött, de nem adta könnyen a győzelmet Titan Ville (Fazekas Imre), aki elképesztő hajrával a nagyon közeli második helyet tudta megszerezni, valamint Tonnyó (Kolozsi László) is remekül futott, végül őt a versenyintézőség pályaelhagyás miatt diszkvalifikálta, így a harmadik helyezett Titus Livius (Csordás Emil) lett.

A szombati napon remek osztalékok is születtek, a 102. Magyar Ügetőderbyben a meglepetés ló miatt (Titus Livius) a hármasbefutó volt kiemelkedő, hiszen a helyes sorrendet eltalálók 300 forintos alapon 63.090 Ft-tal lehettek gazdagabbak. Fogadási szempontból a legnagyobb nyereményre a nap utolsó futamában, a Bizalmas Hendikepben tehetett szert néhány szerencsés fogadó. A helyes sorrendre: 1. Nixon (Kolozsi László) – 2. Reménység (Tanczer Tamás) – 3. Ruby Reeves (Fazekas Andrea) sorrendet eltalálók 300 forintért 160.230 forintot lehetett felvenni a kasszáknál.

És, ha ez nem lett volna még elég, Radics Gigi és zenekara egy felejthetetlen koncertélménnyel ajándékozta meg a közönséget.

 

Fotó: Dr. Kovács Gábor

Olvass tovább!