Legyen még tutibb a szombatod! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 05. 27 – szombat– 300 millió forint Jackpot

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méter hosszú versenyen tizenhat ügetőló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Ismét kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Attacus (5) – Super Ariel (8) – Vic du Pommereux (2) – Adelie (3) – Aprion (9)

Attacus (5) rendkívül jó képességű ló, aki az évek előrehaladtával egyre jobb és jobb lett. Idén zsinórban négyszer is első helyen végzett, április 22-i győzelmét követően speciálisan erre a versenyre lett készítve. Szombaton akár rajt-cél győzelmet is arathat.

Super Ariel (8) korábban már megmutatta, hogy a külső startszám sem jelenthet számára akadályt, március 31-én 9-es pozícióból aratott győzelmet. Szombaton is magabiztosan várja a startot, a győzelemért küzdhet.

Vic du Pommereux (2) utolsó futásával elégedettek lehetünk. Idomárja nem válogathat a futamok között, de ez a versenykiírás nagyon jónak tűnik a lóra nézve. Jó futást várunk tőle.

Adelie (3) május 13-i futásával nagyon elégedettek lehetünk, 25 méteres térhátrányt ledolgozva lett negyedik. A kanca topformában van, a feltételek ideálisak, az első öt között a helye.

Aprion (9) a Grant National du Trot lyon-i állomása után a fáradtság jeleit mutatta, ezért kapott egy kis pihenőt. Formája egész jó, bár korántsem olyan friss, mint utolsó futásakor volt. Második sorból indulva pénzdíjas helyre várjuk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!