Végre péntek! Tedd még kellemesebbé a hétvégét, játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 05. 19 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizennyolcan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. A mezőny kiegyenlített, szinte bármilyen befutási sorrend nyerő lehet, mindenképpen megéri ma is TUTI-t venni és játszani! 
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Specialess (16) – Vinochka (18) – Clif du Pommereux (12) – Blues d’Ourville (1) – Bad Boy du Dollar (7)

Specialess (16) a tavalyi év második felét pihenéssel töltötte, visszatérését követően Olaszországban versenyzett. Kedvező feltételekkel várja a pénteki futamot, korábban pedig már erősebb francia mezőnyökben is helyt állt. Franck Nivard-dal a sulkyban a győzelemért küzdhet.

Vinochka (18) márciusi futása után kisebb sérüléssel bajlódott. Most már teljesen rendben van, amit legutóbbi holland győzelme is bizonyít. A verseny nem vett ki sokat belőle, esélyesként várja a pénteki futamot.

Clif du Pommereux (12) utolsó futása balul sült el, ezúttal hajtója Jean-Michel Bazire más taktikát fog alkalmazni. Gyengébb mezőnyben áll starthoz, mint május elején, esélyes a győzelemre.

Blues d’Ourville (1) május 6-án sajnos hibázott. A hosszabb táv nem jelent neki gondot, hajtója kihozza belőle a maximumot. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Bad Boy du Dollar (7) visszatérése nem az elképzelések szerint alakult, de a verseny sokat lendített formáján. Még nincs száz százalékos állapotban, ennek ellenére az első öt közé várjuk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!