300 + 300 millió forintot hozhat a nyuszi vasárnap! Játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val Húsvétkor is!

2017. 04. 16 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Húsvét vasárnap a festő szépségű Chantilly-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1900 méter hosszú galopp versenyen tizenhat telivér méri össze gyorsaságát. Most is megéri TUTI-t venni és játszani, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Mister Smart (8) – Skaters Waltz (1) – Geonpi (6) – Good Deal (14) – Beyond Limits (13)

Mister Smart (8) a megbízhatóság mintaképe. Márciusban a külső starthely miatt nehéz helyzetben volt, ezért nem sikerült az első ötben végeznie. Vasárnap viszont ideális feltételek mellett várja a startot, a szintetikus borítást is kedveli és a távval sem akadhatnak problémái. Esélyes a győzelemre is.

Skaters Waltz (1) január óta folyamatosan döntős, februárban a mérföldes Kincsem+ futamban második helyezést ért el. A szintetikus borítás a kedvence és a hosszabb táv miatt sem kell aggódni, talán a külső starthely okozhat némi problémát. Akár a győzelmet is megszerezheti vasárnap.

Geonpi (6) fantasztikusan teljesít, a favoritok egyike. Szereti ezt a távot és nem mellesleg az egész szezonban remek formának örvend. Idomárja magabiztosan várja a startot, örülne ha ismét nyerni tudnának.

Good Deal (14) folyamatosan kiváló teljesítményt nyújt. A táv és a szintetikus borítás is a kedvence, klasszis lovasával akár nyerhet is.

Beyond Limits (13) számára a klasszikus 2400 méteres táv hosszúnak bizonyult. Vasárnap rövidebb távon a feltételek mellette szólnak, ismét bizonyíthat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://e0.365dm.com

Olvass tovább!