Főétel húsvéti sonka, desszert 300 millió forint? Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 04. 15 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton a helyszín nem változik, ismét Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méter hosszú összecsapásban ismét az ügetők futnak. A mezőny kiegyenlített és csak tizenhat induló áll starthoz. Megéri TUTI-t venni és játszani, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Reckless (1) – Vulcania de Godrel (6) – Venkatesh (14) – Vanille du Dollar (5) – Vénus de Bailly (7)

Reckless (1) december óta remek formának örvend. Legutóbb sajnos elugrotta magát, előtte azonban megmutatta mire képes. Szombaton van rá esély, hogy megszerzi első francia győzelmét.

Vulcania de Godrel (6) a favoritok egyike, minden távhoz és taktikához rendkívül jól alkalmazkodik. A téli teljesítményét figyelembe véve, szombaton a győzelemért küzdhet majd.

Venkatesh (14) január végén csalódás okozott, előtte azonban triplázott. Utolsó futása után visszautazott Svédországba, a tengerparton készült a szombati versenyre. Komoly esélye van a győzelemre.

Vanille du Dollar (5) március végén minimális különbséggel lett második. Ezen a télen nem volt számára megfelelő verseny, azonban szombaton minden adott az eredményes szerepléshez. A távot nagyon szereti és a nagy pálya is mellette szól, döntős esélyt képvisel.

Vénus de Bailly (7) az utóbbi időben nehéz feladatokat kapott, amiket nem tudott megoldani. Formája ennek ellenére is kitűnő és most valamivel gyengébbek között kell helyt állnia. A táv a kedvencei közé tartozik, így főszerep juthat neki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!