Szombaton TUTI buli a Kincsem+ futam! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 04. 08 – szombat – Jackpot: 300 millió forint

Szombaton is maradunk Párizsban, a vincennes-i pályán, ahol ismét ügetőlovak kérik a fogadók figyelmét. A 2700 méteres versenyben tizennyolc versenyló áll starthoz. Erős lesz a mezőny, a futam pedig nagyon izgalmas, mindenképpen megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bugsy Malone (13) – Anzi des Liards (9) – Sauveur (8) – Totoo del Ronco (1) – Tony Gio (2)

Bugsy Malone (13) remek futással tért vissza március 15-én, amikor könnyedén győzött Laval-ban. Frissen és felkészülten várja a szombati futamot, nagy az esélye a győzelemre.

Anzi des Liards (9) utolsó futása ugyan balul sült el, de téli versenyei nagyon jól sikerültek. Remek formában van, még úszómedencében is tréningezett, így megvan benne a képesség, hogy legyőzze a többieket.

Sauveur (8) Svédországban már Group 1-es versenyt is nyert. Február 26-án ugyan hibázott, de jól ismeri a vincennesi-pályát és a táv sem okozhat neki gondot, így a legjobbak közé várjuk.

Totoo del Ronco (1) március 25-én erős mezőnyben szerzett helyezést. Hajtója, Frank Nivard szerint igazi könnyű hajtású ló és bár Bugsy Malone legyőzésére kevés esélyt lát, mégis a a főszereplők közé tartozhatnak szombaton.

Tony Gio (2) kirobbantó formában van, amit március 17-i győzelme is bizonyít. Szombaton az erős mezőny ellenére is az első három között a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.letrot.com

Olvass tovább!