Kis mezőny nagy jackpot, ez a pénteki Kincsem+ futam!

2017. 03. 31 – péntek – Jackpot: 300.000.000 forint

Pénteken, 20:15-kor az ügetőlovaké lesz a főszerep a vincennes-i pályán. A nemzetközi mezőny ugyan erős lesz, de mindössze tizennégyen fognak csak starthoz állni. Most éri meg igazán TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: A Nice Boy (1) – Aupiquaria (5) – Venezia de Mai (4) – Monas Invercote (7) – Super Ariel (9)

A Nice Boy (1) megnyerte a Grand National du Trot első, amiens-i állomását. A ló továbbra is topformában van, a párizsi pálya sem okozhat neki problémát. Patkolatlanul, a győzelemért küzd majd.

Aupiquaria (5) február végén remek időt ügetett. Többször futott a téli hónapokban, de a fáradtságnak semmi jelét nem mutatja, jó formában van. Munkában nagyon jó dolgozik, idomárhajtójával a sulkyban a főszereplők közé tartozhat.

Venezia de Mai (4) kirobbanó formában van, amit az utolsó futásai és egyéni rekordja is bizonyítanak. Jó fejű kanca, aki minden taktikához könnyen alkalmazkodik, így az erős mezőny ellenére is az első öt közé várjuk.

Monas Invercote (7) utolsó fellépései alkalmával nagyszerű teljesítményt nyújtott, legutóbb is csak kevéssel maradt le a győzelemről. Péntek este is számolni kell vele, akár első helyen is végezhet.

Super Ariel (9) szép győzelmet aratott március 11-én. A kanca kitűnő formában van és a pálya sem okozhat neki problémát. Ha sikerül megbirkózni a szélső startszám nehézségeivel, akár dobogós is lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!