Nyerj egy perc alatt 300 millió forintot! Rövidtávú galoppverseny a csütörtöki Kincsem+ futamban!

2017. 03. 30 – csütörtök – Jackpot: 300.000.000 forint

Csütörtökön Fontainebleau ad otthont a Kincsem+ futamnak, melyben tizenhat telivér áll starthoz. A verseny 1200 méter hosszú, azaz rövidtávú, ahol szinte bármi megtörténhet, Ráadásul ismét nem lesz nagy a mezőny. Csupán 16 lóból kell 5-öt eltalálni és máris nyersz. Ne hagyd ki a TUTI-t csütörtökön se!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Join Us (11) – Mangusto (2) – Saon Secret (1) – City Money (4) – Dark Orbit (8)

Join Us (11) futásról futásra jön előre, töretlen a fejlődése. Most valamivel nehezebb feladat vár rá, mint március 9-én, de nagyon jó helyről startol, így esélyes a győzelemre.

Mangusto (2) favoritként lép pályára. Visszatérése jól sikerült, versenyképes ebben az osztályban. Csütörtökön döntős esélyt képvisel, pláne ha a futófelület is puhább lesz.

Saon Secret (1) többször bizonyított már ebben az osztályban. A ló jó formában van, ráadásul másfél kilogramm engedményt kapott a hendikepperektől, így most főszerepet játszhat.

City Money (4) másodjára sokat jöhet előre. Mellette szól, hogy a pálya abszolút megfelel képességeinek, ott a helye az első öt között.

Dark Orbit (8) visszatérése korrektül ment, számára az egy felhozó verseny volt. A tréningek során javulást mutatott, csütörtökön jó futást remélhetünk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

 

Fotó: http://jourdegalop.com

Olvass tovább!