Galopp a Cote d’Azure-ön

2150 méteres galoppversennyel indul a hét, a Kincsem+ futam helyszíne pedig Cagnes-sur-Mer lesz.

Véleményünk: Loanne (16) – Chill Wind (1) – Dark Dream (2) – Belgian Gentleman (3) – Tres Gold (15)

Henri-Alex Pantall, idomár: Loanne (16) február 1-én kitűnő harmadik helyezést szerzett a Kincsem+ futamban. Azóta továbbra is jó formában van, a felkészítése kitűnően alakult. Mindenképpen döntős futást várok tőle hétfőn is.

Didier Prod’homme, idomár: Chill Wind (1) legutóbbi győzelme miatt jó néhány kiló büntetést kapott a hendikepperektől, ennek ellenére úgy gondolom, hogy ebből a beállításból is re- ális esélye van a végső sikerre. A kondíciója kifogástalan, és a valamivel rövidebb táv miatt sem aggódom.

Nicolas Caullery, idomár: Dark Dream (2) kiváló formában van, és annak ellenére, hogy a téli meetingen már háromszor is futott, egyáltalán nem fáradt. Ezúttal fél kilóval kevesebb súlyt kell cipelnie, ami hozzásegítheti egy még jobb helyezéshez.

Cédric Rossi, idomár: Belgian Gentleman (3) a szintetikus borításon kétszer is pazarul mozgott, pedig nem tartozik a kedvencei közé. Sajnos nagyon magas a beállítása, de a ké- pessége ajánlja, bízom benne, hogy megállja a helyét ezen a szinten is.

Nicolas Caullery, idomár: Tres Solid (15) ezen a pályán idén már háromszor is bizonyított, ráadásul legutóbb a győzelem is összejött neki. Tavaly volt egy komolyabb sérülése, de már teljesen egészséges. Ezúttal erősebb zsokéval indul, a negyedik vagy ötödik helyet megcsípheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

 

Olvass tovább!