Tökéletes kombináció

Mindössze 13 indulót számlált az október 9-i Kincsem+, azaz a Prix Andre Adele. A 3500 méteres auteuil-i versenyből Attalco-t a péntek délutáni órákban jelentették le, így alakult ki a 13 lovas mezőny, megkönnyítve némiképp a fogadók dolgát.

A 95.000 euró összdíjazású akadályverseny Viky du Reponet magabiztos győzelmét hozta. A hétéves kancát, az angol zsoké, James Reveley vezette sikerre, megelőzve Francois-Marie Cottin idomítottjait Hawk The Talk-ot (Regis Schmidlin) és Vapalo-t (Michael Delmares). Az említett trió mögött Eaux Fortes (Erwan Bullerer) és Ulysse des Pictons (Alain de Chitray) osztozkodott a negyedik és ötödik pénzdíjas helyezéseken, kialakítva ezzel a 4-14-10-9-8 befutási sorrendet.

Meglepetésnek aligha volt tekinthető ez a kvintett, hiszen a nemzetközi együttműködés keretében szervezett játékban több mint 160 Sorrendi Kincsem+ találatot regisztráltak a PMU-nél, melyek közül egyet épp hazánkban adott fel egy fogadó.

A tökéletes kombinációs szelvény három fix lóból, a 4-esből, a 14-esből, és a 10-esből tevődött össze, mögéjük kevert a magyar játékos hat lovat, köztük a 8-ast és a 9-est Flexi 25-ös formulával 150 Ft-os alapon, 4500 Ft összértékben.

Az így leadott tikett 723.375 forintot eredményezett, amihez persze kellett, az újonnan bevezetésre került 300 millió Ft-os Kincsem+ Külön Nyeremény, amely a Sorrendi Kincsem+ nyerőosztály nyereményalapjához adódott hozzá vasárnap.

A garantált Külön Nyereménnyel legközelebb október 16-án, vasárnap 15:15-kor találkozhatnak fogadóink, amikor is a festői Chantilly-ból jelentkezik majd a Kincsem+ játék.

Alpi

fotó: www.paris-turf.com

Olvass tovább!