Megújul a Kincsem+ játék!

A Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. közleménye

2016. október 6-tól a nemzetközi együttműködés keretében szervezett lóversenyfogadási játékokban az alábbi változás kerül bevezetésre:

Megváltozik a Kincsem+ játék halmozódó nyereményalap képzése és a JACKPOT valamint a SZUPER JACKPOT mellett bevezetésre kerül a KINCSEM+ KÜLÖN NYEREMÉNY fogalma, amely a Sorrendi Kincsem+ találatos szelvényekre fizethető ki.

Garantált 300 millió Ft Külön Nyeremény a sorrendi Kincsem+ találatokra!

A változások lényege:

Hétvégente egyszer – a napi Jackpot összegen felül – felajánlásra kerül 300 millió Ft GARANTÁLT KÜLÖN NYEREMÉNY, amely a Sorrendi Kincsem+ nyerőosztály nyereményalapjához adódik.

A Külön Nyeremény megnyeréséhez tehát nincs szükség a Nyerő Plusz Számra!

Az eddigi napi minimum 600 millió forint Kincsem+ Jackpot nyereménykeret egy része átcsoportosításra kerül, a napi megnyerhető Jackpot összege fixen 300 millió forintra változik.

A kijelölt SZUPER JACKPOT napokon továbbra is 3 milliárd Ft az elérhető főnyeremény! (Október 2., november 20., december 11., december 25., valamint 2017. január 1., január 15., január 29. és február 12.)

A garantált Külön Nyeremény az adott futamban nem érinti a Jackpot vagy a Szuper Jackpot összegét, találat esetén ezek akár együttesen is megnyerhetők.

Összefoglalás

A megújult Kincsem+ játék

tábla

Olvass tovább!