2018szuperjackpotnapok_banner

Nemzeti Galopp Liga

A Nemzeti Ügető és Galopp Liga a lóversenyszezon kiemelkedő díjazású és legmagasabb színvonalú versenyeit szedi csokorba. A Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft a Derby hetétől, június 26-tól kezdődően tippjátékot hirdet november 18-ig. A tippversenyen való részvételhez nincs másra szüksége, csupán 2017. június 26. után vásárolt 3 darab Kincsem+TUTI, vagy Kincsem+ szelvényre, melyeket az oldalon regisztrálnia kell. A regisztrált játékosoknak meg kell tippelni, hogy az egyes szakágakban ki lesz a győztes. A teljes bajnokság végeredménye számít, azt a lovat kell tippelnie, akiről úgy gondolja, hogy a teljes versenysorozatot megnyeri.

A tippverseny fődíja 100.000 forint, a 2. helyezett 50 000 forintot, a 3. helyezett 30 000 forintot nyer.

Mindkét szakágra (a galopp Ligára és az ügető Ligára is lehet külön-külön tippelni, ehhez külön 3-3 darab Kincsem+TUTI, vagy Kincsem+ szelvényt kell regisztrálni, nyerteseket is mindkét liga esetén külön-külön hirdetünk).

A játékosok 3 db Kincsem+TUTI, vagy Kincsem+ fogadószelvényért 1000 „Lovi tallért” (LVT) kapnak, aminek a felhasználásával tippelhetnek a liga tippversenyben. Egy játékos legfeljebb egy regisztrációval vehet részt a játékban.

Tippeléskor az egy lóra elhelyezhető legkisebb tét 10 LVT, a legnagyobb pedig 300 LVT. Összesen legfeljebb 300 LVT értékű tét helyezhető el egy vagy több, de legfeljebb 10 lóra egy adott versenyben.

Minden játékos összes leadott tippje értékelésre kerül. Az egy játékos által leadott tippek nyereménye összeadódik, ez lesz a játékos „össznyereménye”.

A nyertesek az össznyeremények alapján kerülnek meghatározásra. Részletes letölthető játékszabály

A játékhoz be kell jelentkezni! (Bejelentkezés az oldal jobb felső sarkában)

Személyes adataival itt tud regisztrálni: