Csütörtökön is tovább tombol a kánikula és tovább száguldanak a lovak is! Nyerj akár 300 millió forintot a Kincsem+ játékkal!

2017. 06. 22 – csütörtök– 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön La Teste de Buch ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Csupán tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Játssz ma is a TUTI-val!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Funny Kid (5) – Imprimeur (6) – Prince Admiral (12) – My Sweet Lord (2) – Loanne (14)

Funny Kid (5) ebben a szezonban még nem nyert versenyt, de teljesítményére így sem panaszkodhatunk. Április 4-én azt is megmutatta, hogy a magas súly sem jelent neki gondot, a gyors pálya pedig növeli az esélyeit. A győzelemért küzdhet.

Imprimeur (6) utolsó futása nagyon meggyőző volt. A csütörtöki mezőny nagyon hasonló lesz ahhoz és a hosszabb táv sem jelenthet neki gondot. Ismét az első öt között végezhet.

Prince Admiral (12) tehetséges telivér, aki az elmúlt hónapokban is sokat fejlődött. Május 27-én már erre a versenyre lett készítve, jó futást várunk tőle.

My Sweet Lord (2) a május 18-i Kincsem+ futamban pénzdíjas hatodik helyen végzett. Munkában jól dolgozik, csütörtökön is számíthatunk eredményes szereplésére.

Loanne (14) legutóbb kissé forrófejűnek tűnt, nem úgy futott ahogyan az tőle elvárható lett volna. Ez a mezőny valamivel gyengébb, így beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!