Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot a TUTI-val!

2017. 06. 21 – szerda– 300 millió forint Jackpot

Szerdán Reims-ből, a Grand National du Trot hetedik állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2550 méteres alaptávú versenynek tizenhat ügetőló vág neki, de az erősebbek 25 illetve 50 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Most is nagyon kedvező a létszám, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és nyertél. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Belline d’Urzy (5) – Africain (1) – Atout du Lerre (10) – Ugo des Jacquots (7) – Bolide Jenilou (14)

Belline d’Urzy (5) legutóbb patkolva lépett pályára és úgy lett pénzdíjas hetedik. Szerdán patkolatlanul indul és a mezőny is gyengébb lesz mint május 24-án. Esélyes a győzelemre.

Africain (1) utolsó futásával igazán elégedettek lehetünk, a ló kezd magára találni. Erre a versenyre lett készítve és a jobbkezes pályát is kedveli, jó futást várunk tőle.

Atout du Lerre (10) mostanra topformába lendült és a feltételek is ideálisak lesznek számára szerdán. Nem tartozik a gyors kezdők közé de ennek ellenére is az első öt közé várható.

Ugo des Jacquots (7) ha valamivel szerencsésebb, legutóbb a győzelmet is megszerezhette volna. A ló formában van és a jobbkezes pálya is növeli az esélyeit. A mezőny sem lesz olyan erős, kimondottan jó esélyt képvisel.

Bolide Jenilou (14) két dobogós helyezést is szerzett ügetőlovaglásban, de továbbra is mindkét szakágban futni fog. Szerdán ideális feltételek mellett startol, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!