Péntek esti sörözés a haverokkal, mellé pedig akár 300 millió forint nyeremény? Ez a Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is!

2017.06.16 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Izgalmas verseny lesz erős mezőnnyel, többféle kombináció elképzelhető a befutást illetőleg. Ismét kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen érdemes ma TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Pioneer Gar (12) – Azaro d’Eva (10) – Attaque Parisienne (3) – Speed Delicious (1) – Venicio Pommereux (5)

Pioneer Gar (12) június 2-án remekelt, ami még idomárhajtóját is meglepte. Pénteken kedvező feltételekkel várja a startot, megfelelő taktikával hajtva pedig ismét a főszereplők közé tartozhat.

Azaro d’Eva (10) május 26-án, erős mezőnyben, egészen a hibájáig nagyszerű teljesítményt nyújtott. Ez a mezőny sokkal jobban megfelel képességeinek, a hosszabb táv is jobban fekszik neki, jó futást várhatunk tőle.

Attaque Parisienne (3) zsinórban három versenyt is nyert. Munkában remek teljesítményt nyújt, péntek este is a győzelemért küzd.

Speed Delicious (1) legutóbbi hibájával csalódást okozott, de igazság szerit nem kedveli a jobbkezes pályákat. Korábbi futásaiban öt egymást követő alkalommal is nagyszerűen mozgott, pénteken beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Venicio Pommereux (5) utolsó két alkalommal fantasztikusan futott. Topformában várja a pénteki futamot, Franck Nivarddal a sulkyban a főszereplők közé tartozhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!