Csütörtökön nem mondasz csütörtököt, ha TUTI-t játszol! Nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2017. 06. 15 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenheten mérik össze gyorsaságukat. A mezőny kiegyenlített, érdemes ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Fils Prodigue (8) – Mahati (14) – Grand Trianon (4) – Spring Princess (6) – Thrones Game (1)

Fils Prodigue (8) versenyről versenyre lenyűgöz minket, utolsó három futása különösen jól sikerült. Csütörtökön akár a győzelem is összejöhet neki.

Mahati (14) Lyon-ban szép futással korrigált, úgy tűnik, helyére került a skálán. Csütörtökön minden feltétel adott ahhoz, hogy esélyesként lépjen pályára.

Grand Trianon (4) utolsó versenyeivel nagyon elégedettek lehetünk. Ráadásul a startboxok sorsolásakor is szerencséje volt, csütörtökön ismét a győzelemért futhat.

Spring Princess (6) remek teljesítményt nyújtott utolsó fellépése alkalmával. A puha futófelületet kedveli leginkább, de a gyorsabb pálya és a hosszabb táv sem jelenthet neki gondot, akár nyerhet is.

Thrones Game (1) szép győzelmet aratott május 18-án. A kanca jó formában van és a pályát is kedveli, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn.turfomania.fr

Olvass tovább!