Lehetne még jobb a pénteki esti sörözés a haverokkal? Igen! Játssz Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 06. 09 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügető futamban tizenhatan mérik össze gyorsaságukat. A mezőny kiegyenlített és csupán tizenhat lóból kell ötöt eltalálni a nyereményhez. Megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Withma (4) – I Love Paris (7) – Barbarella (10) – Aria de Joudes (16) – Aura Normande (8)

Withma (4) jó képességű kanca, aki már háromszor nyert Franciaországban. Ez lesz az első vincennes-i futása, de a balkezes pálya sem okozhat neki gondot. Amennyiben jól startol, az élmezőnyben végezhet.

I Love Paris (7) utolsó futásával elégedettek lehetünk és a kondíciója is remek. Pénteken rendkívül kedvező feltételekkel áll starthoz, hiszen csak kancákkal kell felvennie a versenyt. Ráadásul patkolatlanul lép pályára, ami tovább növeli esélyeit a győzelemre.

Barbarella (10) jó formának örvend. Könnyű hajtású ló, aki többféle taktikához tud alkalmazkodni. Az első három közé várjuk.

Aria de Joudes (16) legutóbb szép győzelmet aratott, viszont a vincennes-i pálya nem tartozik a kedvencei közé. Ennek ellenére beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Aura Normande (8) könnyen kezelhető kanca, de a fordulóstartos verseny első méterein vigyázni kell vele. Pénteken kedvező feltételek mellett áll starthoz, ha minden jól alakul, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn.turfomania.fr

Olvass tovább!