Szerdán a Grand National du Trot hatodik állomásához érkezünk. Az izgalmas versennyel akár 300 millió forintot is nyerhetsz, ne hagyd ki a mai TUTI-t!

2017. 06. 07 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Laval ad otthont a Kincsem+ futamnak, ami nem más, mint a Grand National du Trot körverseny-sorozat hatodik állomása. A 2875 alaptávú versenyen tizennyolcan várják a startot, az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak. Erős lesz a mezőny, ráadásul egy térhátrányos verseny mindig tartogat meglepetéseket, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutást illetőleg. Mindenképpen megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Baxter du Klau (6) – Bugsy Malone (16) – Baladin Hongrois (4) – Virgious du Maza (18) – Arthuro Boy (8)

Baxter du Klau (6) egy kőkemény ügetőló, amit Toulouse-ban is megmutatott. Ideális feltételek mellett, felkészülten várja a szerdai futamot, minden adott eredményes szerepléséhez.

Bugsy Malone (16) óriási tempónál hibázott május 13-án. A ló jó formának örvend és felkészülten várja az összecsapást. A 25 méteres térhátrány ellenére is az első háromba várható.

Baladin Hongrois (4) megérdemelt győzelmet aratott Párizsban, de igazából erre a versenyre lett felkészítve. A ló top formában van, ott a helye az első öt között.

Virgious du Maza (18) legutóbbi győzelme idomárhajtóját is meglepte. A duplázásra kevés esélyt lát, de beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Arthuro Boy (8) utolsó futásával elégedettek lehetünk. Nem indult a GNT ötödik állomásán, mert erre idomárja inkább erre a futamra akarta rápihentetni. Megfelelő taktikával hajtva, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://pbs.twimg.com

Olvass tovább!