Légy Te a pünkösdi király! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot a TUTI-val ma is!

2017. 06. 05 – hétfő–300 millió forint Jackpot

Pünkösd hétfőn 15:15-kor, Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4400 méter hosszú akadályversenyen tizenhatan várják a startot. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Ráadásul ismét kedvező a létszám, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma sem a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Amijenka (10) – It’s Jennifer (16) – Baraka de Thaix (7) – Calif d’Oudaires (12) – Team Red (6)

Amijenka (10) ötévesen kezdte pályafutását, ezért először mindig csak könnyebb feladatokat kapott. Ezeket szépen megoldotta, ebben a kategóriában utoljára is nagyszerű volt. Hétfőn a győzelemért küzdhet.

It’s Jennifer (16) először fog akadályversenyen ezen a pályán starthoz állni, de gáton már győzött itt. Nagyon jól dolgozik és bár idősebb, tapasztalt lovakkal kell felvennie a versenyt, van esélye a győzelemre is.

Baraka de Thaix (7) szezonja felemásan alakul. Ha rendesen körbemegy, mindig jól teljesít. Legutóbb szép győzelmet aratott, ha az emiatt kapott kissé magas büntetést sikerül áthidalni, van esélye a duplázásra is.

Calif d’Oudaires (12) hosszabb kihagyását követően egyre jobb és jobb. Jobban szereti a puhább talajt, így mindenképpen szerencsés lenne, ha hétfőig komolyan csapadék érkezne. A hosszútáv is mellette szól, mindenképpen számolni kell vele.

Team Red (6) legutóbb remekül futott. Ha a verseny utolsó szakaszában az egyik ugrásnál nem hibázik, még előrébb végezhetett volna. Mindenféle távhoz és taktikához jól alkalmazkodik, ismét döntőbe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!