Vasárnap Szuper Jackpot a Kincsem+ futamban! Játssz és nyerj akár 3 milliárd forintot! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!

2017. 06. 04 – vasárnap– 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap a varázslatos Chantilly-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp versenyen tizenhatan várják, hogy összemérjék gyorsaságukat. Ma is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 3 milliárd forint nyeremény! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Touching The Sky (1) – Argentic (3) – Streets Of Rio (4) – Ucel (5) – Shams Brazilero (11)

Touching The Sky (1) utolsó versenye nem alakult túl szerencsésen, de így is második helyen végzett. Ezen a pályán bizonyított már, amennyiben minden kedvezően alakul, a győzelemért küzdhet.

Argentic (3) folyamatosan jól teljesít, bár legutóbb a külső startszám kissé megnehezítette a helyzetét. Sajnos vasárnap is nehéz lesz vele jó pozíciót teremteni, de lovasával,  Maxime Guyon-nal sikerülhet. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Streets Of Rio (4) május 8-án csalódást okozott, amire idomárja nem talált megfelelő indokot. A munkaformái azonban kiválóak, így vasárnap ismét a főszereplők közé tartozhat.

Ucel (5) gyepen nem volt képes döntős futásra. Vasárnap visszatér a szintetikus borításra, ahol kedvenc lovasával akár a győzelmet is megszerezheti.

Shams Brazilero (11) eddig mutatott formái nagyon biztatóak. Egyre erősebb, érik már a győzelme.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:30 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!