Május utolsó napján kis mezőny és nagy nyeremény vár Rád! Játssz és nyerj ma is a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 05. 31 – szerda– 300 millió forint Jackpot

Szerdán a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méteres galopp versenyen csupán tizennégyen állnak starthoz. Roppant kedvező a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Feltétlenül megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Fils Prodigue (13) – Orfeas (9) – Nice To See You (4) – Happy Cause (11) – Gianyar (2)

Fils Prodigue (13) minimális különbséggel maradt le a győzelemről Compiegne-ben. A mezőny erős, de a ló nagyon jó formában van és a táv sem okozhat neki gondot. A győzelemért küzd.

Orfeas (9) a ló formában van, sajnos az utolsó futása nem úgy alakult, ahogy idomárja eltervezte, ezért zsokécsere mellett döntöttek. Ha zavartalan lesz a versenye, az első öt között a helye.

Nice To See You (4) számára rövidnek bizonyult az 1400 méteres táv és a tempó is túl gyors volt. 2000 méteren sokkal jobb futást várhatunk tőle és a puha pálya is növeli az esélyeit.

Happy Cause (11) kedves kis ló, aki stabilan futja formáit. A szintetikus borítást jobban kedveli, de a gyep sem okoz számára problémát. Szerdán beleszólhat az első öt helyezett sorsába.

Gianyar (2) legutóbb balszerencsés volt, ezért azt a futását érdemes figyelmen kívül hagyni. Most kedvezőbb feltételekkel várja a startot, korrigálhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!