Gyereknapon is gyerekjáték milliókat nyerni! Játssz ma is TUTI-t és nyerj akár 300 + 300 millió forintot!

2017. 05. 28 – vasárnap– 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap a festői szépségű Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1200 méteres galopp síkversenyen tizenhatan állnak starthoz. Egy rövidtávú verseny mindig izgalmas, hiszen bármilyen befutási sorrend lehetséges. Ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Mindenképpen megéri ma TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Victorious Champ (6) – Wasterwald (3) – Secterjim (8) – Comedia Eria (12) – Mangouni (7)

Victorious Champ (6) utolsó versenyei nagyon jól sikerültek és a reggeli tréningek során is nagyon jól teljesít. Bár a startboxok sorsolásakor nem volt szerencsés, ennek ellenére is győzelemért küzdhet.

Wasterwald (3) sokat fejlődött az elmúlt hónapokban és nagyon jó formában van. A gyors pálya kedvez neki, eredményes futásra számíthatunk tőle.

Secterjim (8) hasonló mezőnyben áll starthoz, mint május 10-én, ahol harmadik helyen végzett. Remek végsebessége van, jó taktikával akár győzhet is.

Comedia Eria (12) legutóbb balszerencsés volt, de a kanca remek formában van. Klasszis belga lovasával beleszólhat az első öt helyezés sorsába, pláne ha valamivel puhább lesz a gyep.

Mangouni (7) idei futásaival nagyon elégedettek lehetünk, megmutatta, hogy ebben az osztályban is versenyképes. Ha vasárnap jól kapja el a startot, a dobogón végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!