Csütörtökön is száguldanak a lovak, a nyeremény pedig csak Rád vár! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val akár 300 millió forintot!

2017. 05. 18– csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtököm Fontainebleau ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2600 méter hosszú galopp versenyen tizenheten mérik össze gyorsaságukat. A mezőny kiegyenlített, így szinte bármilyen kombináció nyerő lehet, ha TUTI-t veszel és játszol! Ne hagyd ki ma sem!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Spirit’s Revench (4) – Thrones Game (9) – Gris Noir (12) – My Sweet Lord (5) – Grand Trianon (3)

Spirit’s Revench (4) remek teljesítményt nyújtott április végén. Győzött már ezen a pályán és a puha futófelület sem jelent számára gondot. Amennyiben zavartalan lesz futama, győzelemért küzdhet.

Thrones Game (9) visszatérése jól sikerült, nagyszerű teljesítményt nyújtott a puha futófelület ellenére is. A kanca tartja remek formáját, remélhetőleg csütörtökön kicsit keményebb lesz a pálya és döntős esélyt képviselhet.

Gris Noir (12) visszatérésével összességével elégedettek lehetünk. Csütörtökön valamivel rövidebb távon kell helyt állnia, de alapvetően 2400 métertől bármi fekszik neki. A puha pálya is javítja esélyeit, jó futást várhatunk tőle.

My Sweet Lord (5) utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk, szép győzelmet aratott. Remélhetőleg nem lesz túl puha a pálya, így csütörtökön is eredményes szereplést várunk tőle.

Grand Trianon (3) csodálatost győzelmet aratott április 24-én. Csütörtökön nehezebb feladat vár rá, nála idősebb lovakkal is meg kell küzdenie. Ha nem lesz nagyon puha a talaj, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!