Kedden is hajts a milliókra! Játssz és nyerj a TUTI-val akár 300 millió forintot!

2017. 05. 16 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden sulkyba pattanunk a Kincsem+ futamban, a helyszín Vichy lesz. A 2850 méter alaptávú versenyen tizennyolc ügetőló méri össze gyorsaságát, az erősebbek 25 méteres hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet a befutást illetőleg. Bármilyen kombináció nyerő lehet, ma is megéri TUTI-t venni és játszani.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Ambree Ludoise (6) – Abzac de Fontaine (4) – Vicomte de Corveil (8) – Victoria de Marzy (16) – Very Very Fast (15)

Ambree Ludoise (6) utolsó futásával csalódást okozott, nem érdemes ez alapján elbírálni. Nyert már Vichy-ben, kedden pedig patkolatlanul lép pályára, van esélye nyerni.

Abzac de Fontaine (4) összeszokott párost alkot Matthieu Abrivarddal. A pálya is kedvez neki, esélyesként indul, pénzdíjas helyen zárhat.

Vicomte de Corveil (8) sérülés miatt több, mint két hónapot kihagyott. Ebben az évben már kétszer futott, melyek sokat lendítettek formáján. Hosszú hetek óta készül, magabiztosan várja a startot.

Victoria de Marzy (16) legutóbb egészségügyi gondjai miatt nem úgy futott, ahogy az tőle elvárható lett volna. Most már teljesen rendben van, a térhátrány ellenére győzelemért küzd.

Very Very Fast (15) kissé tompa volt Toulouse-ban. Utolsó fellépése után kapott némi pihenőt, így kedden ismét frissen lép majd pályára, ahol könnyebb feladat vár rá. Térhátrányból indulva is az első öt közé várjuk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!