Ma óriási a nyeremény és rendkívül kis létszámú a mezőny! Szuper Jackpot a vasárnapi Kincsem+ futamban! Játssz a TUTI-val és nyerj akár 3 milliárd forintot!

2017. 05. 14 – vasárnap– 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap ismét 16:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín ismét Deauville, a verseny pedig nem más mint a hároméves mének első komoly erőpróbája, az Abu Dabhi Poule d’Essai des Poulains. Az 1600 méter hosszú összecsapáson tizenhárman állnak starthoz. Rendkívül kedvező a létszám, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Kihagyhatatlan a mai TUTI!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Brametot (2) – National Defense (10) – Rivet (11) – Orderofthegarter (4) – Inns Of Court (7)

Brametot (2) legutóbbi versenyén bevált az alkalmazott taktika, első helyen végzett. Kedd reggel nagyszerűen dolgozott Deauville-ben, vasárnap a győzelemért futhat.

National Defense (10) visszatérése alkalmával megmutatta, hogy remek tudással rendelkezik. vasárnap új lovasával a győzelemért küzd.

Rivet (11) visszatérése nagyon jól sikerült, pedig mentálisan még nem volt teljesen felkészült. Ezen a pályán valószínűleg jobban fog majd összpontosítani, eredményes szereplést várunk tőle.

Orderofthegarter (4) idei bemutatkozása káprázatosra sikeredett, tizenegy hosszal veszítette el nyeretlenségét. Legutóbb pedig erősebbek között is nyert, így további javulása is elképzelhető, nagy az esélye a győzelemre.

Inns Of Court (7) két versenye után veretlen maradt. Óriási végsebesség van benne, ráadásul hétről hétre egyre jobb. Az erős mezőny ellenére is bezsebelheti harmadik győzelmét.

 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://media.france-galop.com

Olvass tovább!