Kezdd a hetet akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj hétfőn is a TUTI-val!

2017. 05. 08 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn is 15:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Saint-Cloud lesz. Az 1600 méter hosszú galopp versenyen ismét kedvező lesz a létszám, hiszen ismét csak tizenhatan állnak starthoz. Csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Streets of Rio (5) – Argentic (4) – Sugar Bay (11) – Chiarush (16) – Ucel (9)

Streets of Rio (5) legutóbbi fellépésével maximálisan elégedettek lehetünk. Munkában továbbra is csodálatosan teljesít, hétfőn a győzelemért küzd majd.

Argentic (4) rendkívül megbízható telivér és jelen pillanatban kitűnő formában van. Bár jobban szereti a szintetikus futófelületet, a gyeppálya sem ismeretlen számára. Esélyes a győzelemre.

Sugar Bay (11) a gyepes felületet sokkal jobban szereti, ennek ellenére szintetikus talajon se, mozgott rosszul. Héfőn beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Chiarush (16) hasonló társaságban korrekt futást mutatott áprilisban. Kifogástalan formában van, némi szerencsével dobogós helyen végezhet.

Ucel (9) magabiztos győzelemmel melegített erre a versenyre, ami nagyon ígéretes a hétfői összecsapásra nézve. Amennyiben gyepen is csúcsformáját hozza, dobogóra várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!