Vasárnapi lazulás akár 300 + 300 millió forint nyereménnyel? Ez a Kincsem+ TUTI, játssz és nyerj ma is!

2017. 04. 30 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap a festői szépségű Chantilly-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méter hosszú síkversenyen tizennyolcan állnak starthoz. Erős mezőnynek ígérkezik, izgalmas futamra számíthatunk. Ma is megéri TUTI-t venni és játszani, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Star Sun (11) – Sant’Amanza (9) – Miracles des Aigles (13) – Snaad (7) – Xotic (14)

Star Sun (11) jókora rutinnal rendelkezik ezen a szinten. Az árpilisi referenciaversenyen az előkelő negyedik helyen végzett, vasárnap a győzelemért küzdhet.

Sant’Amanza (9) utolsó futása balul sült el, későn talált magának utat, nyerhetett volna ha szerencsésebb. Vasárnap esélyesként indul, a jósolt csapadék pedig csak növeli az esélyesit.

Miracles des Aigles (13) 2017-es futásaival igazán elégedettek lehetünk, négyévesen versenylóvá érett. Tartja jó formáját, bízhatunk eredményes szereplésében.

Snaad (7) márciusban hosszú kihagyás után tért vissza, ráadásul nem rosszul. Vasárnap további javulást várhatunk tőle, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Xotic (14) kitűnően futott Saint-Cloud-ban. Most kicsit nehezíti a helyzetét a 18-as startbox, de hasonló taktikával mint a hónap elején, dobogós helyen végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.equidia.fr

 

Olvass tovább!