Indíts jól a hosszú hétvégét akár 300 millió forinttal! Ez a pénteki Kincsem+ futam, játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 04. 28 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken a 20:15-kor kezdődő Kincsem+ futamnak Vincennes ad otthont. A 2850 méteres alaptávú versenynek 18 ügető vág neki, hogy összemérje gyorsaságát. Az erősebbek 25 méteres hátrányból indulnak, ami mindig nagyon izgalmassá teszi a versenyt, hiszen bármi megtörténhet a futam során. Mindenképpen megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Azaro d’Eva (18) – Angel Heart (4) – Ah Quel Micha (11) – Bourbon Somolli (15) – Badius de Tilou (10)

Azaro d’Eva (18) április 15-én öt hét kihagyással állt starthoz, ráadásul patkolva, ennek ellenére nem futott rosszul. Munkában jól dolgozik, erre a versenyre készült. 25 méteres hátránya ellenére is a győzelemért küzdhet.

Angel Heart (4) rengeteget fejlődött az utóbbi hónapokban. Április eleje óta nem futott, hogy ezen a versenyen pihenten álljon starthoz. Bízunk eredményes szereplésében, dobogós helyre várjuk.

Ah Quel Micha (11) kitűnően mozgott március 25-én, péntek este pedig még erősebb lehet. Esélyesként várja a startot, nem kéne sokat javulnia, hogy övé legyen a győzelem.

Bourbon Somolli (15) jó formában van, a pénteki verseny lesz az utolsó a pihenője előtt. Gyengébb mezőnybe került mint legutóbb és amennyiben sikerül hiba nélkül startolnia, az elő öt között végezhet.

Badius de Tilou (10) fantasztikus fellépést nyújtott utolsó fellépése alkalmával. Pénteken további javulást várunk tőle, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn.turfomania.fr

Olvass tovább!