Csütörtökön sem fogsz unatkozni, izgalmas verseny és akár 300 millió forint nyeremény vár rád! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 04. 27 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méteres gátversenyben tizenhat telivér méri össze gyorsaságát. Egy gátverseny mindig nagyon izgalmas, ráadásul ismét csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni a nyereményhez. Feltétlenül megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Hurkhan (1) – Polimix (5) – Angel’s Share (10) – Touz Break (3) – Long Breeze (2)

Hurkhan (1) szét győzelmet aratott visszatértekor, azóta pedig sikerült kipihennie a fáradalmakat. Sikere révén magasabbra került a skálán, de így is bízhatunk eredményes szereplésében.

Polimix (5) nagyszerű ló, mentálisan rendkívül erős. Ebben a mezőnyben rutintalannak számít, de idomárja szerint megfelel neki ez a verseny, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Angel’s Share (10) március végén minimális különbséggel maradt le a győzelemről. Most valamivel nehezebb feladat vár rá, mert az erősebbik nem képviselőivel is meg kell mérkőznie. A kanca formában van, nyert már ezen a pályán, dobogós helyre esélyes.

Touz Break (3) legutóbb a hetedik helyet sikerült megszereznie, de mentségére szóljon, hogy nem volt teljesen egészséges. Sokkal többet tud, mint amit március közepén mutatott, némi csapadék pedig még többet javítana az esélyein. Pénzdíjas helyre várjuk.

Long Breeze (2) legutóbbi versenyén március 12-én legaloppozták a lábát, emiatt nem végzett jó helyen. Emiatt kis kihagyás után lép ismét pályára, bízunk jó futásában.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!