Hétindító milliók? Ez a hétfői Kincsem+ TUTI, nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 04. 24 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méter hosszú versenyen tizennyolcan állnak starthoz. Izgalmas futam lesz, a mezőny kiegyenlített, most is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Fils Prodigue (11) – Ozeville (3) – Hawwa (5) – Grand Trianon (15) – La Milva (6)

Fils Prodigue (11) utoljára már nagyon jól mozgott. Szereti ezt a távot és ha nem ázik fel a talaj, klasszis zsokéjával a győzelemért küzdhet majd.

Ozeville (3) tavaly három sikert is aratott, az év végén pedig folyamatosan javult. idén először fut, de felkészítése tökéletes ütemben zajlott. Bár ezen a szinten tapasztalatlannak számít, mégis ott lehet a helye az első öt között.

Hawwa (5) legutóbb szép győzelemmel korrigálta korábbi gyengébb teljesítményét. Kipihente azt a versenyét, kiváló formában van. Eredményes szereplést várhatunk tőle.

Grand Trianon (15) március végén hosszútávon tért vissza. Elsőre nem volt rossz formában, de ezúttal sokkal előrébb végezhet. Mellette szól, hogy vele egykorú lovakkal kell felvenni a harcot, így döntős esélyt képviselhet.

La Milva (6) legutóbb későn talált magának szabad utat, ezért nem szerepelt túl jól. Munkában tartja kirobbanó formáját, amennyiben nem ázik fel a talaj, mindenképpen számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!