Húsvét és hosszú hétvége után egy rövid futam és nagy nyeremény! Ez a keddi Kincsem+ TUTI!

2017. 04. 18 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Maisons-Laffitte-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1200 méteres, azaz rövidtávú versenyen tizenhat telivér áll starthoz. Ismét kedvező a létszám, komoly az esély a nyerésre, ráadásul egy rövidtávú versenyben szinte bármilyen forgatókönyv elképzelhető. Érdemes ma TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Victorious Champ (13) – Dark Orbit (12) – Mangusto (5) – Galantes Ivresses (2) – Saon Secret (3)

Victorious Champ (13) már elsőre bizonyított, negyedik helyezést szerzett ezen a szinten, ráadásul akkor a feltételek nem szóltak mellette. Fizikai állapota csodálatos, kedden a győzelemért küzdhet.

Dark Orbit (12) legutóbb kedvezőtlen starthelyről indult, ez meggátolta abban, hogy főszerepet játsszon. Ezen a pályán sokkal jobb lehet, akár nyerhet is.

Mangusto (5) folyamatosan jól teljesít. Utolsó verseny nem alakult a legszerencsésebben, mégis jó helyezést ért el. Ez a pálya sokkal jobban kedvez neki és mellette szólna, ha érkezne némi csapadék. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Galantes Ivresses (2) a tél folyamán már nyert Kincsem+ futamot, ráadásul visszatérését is győzelemmel ünnepelte. Magas beállítása ellenére is elképzelhető a duplázása.

Saon Secret (3) nagyon megbízható telivér. Legutóbbi fellépése nem mérvadó, mert a felázott pálya nem kedvezett neki. A tréningben mutatott formája biztató, amennyiben kedden nem lesz puha a talaj, döntős esély.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://jourdegalop.com

Olvass tovább!