Kellemes keddet kívánunk Kincsem+ TUTI-val! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2017. 04. 11 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Saint Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3100 méter hosszú versenyen tizenhat versenyló kéri a fogadók figyelmét. Ismét csupán tizenhatból kell öt lovat eltalálni, így most is nagyon megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Max La Fripouille (4) – Le Pin (10) – Landjunge (8) – Vincento (11) – Teodash (14)

Max La Fripouille (4) egymás után kétszer is fantasztikusan mozgott. Ezúttal hosszabb távon kell majd helyt állnia, de idomárja reméli, hogy nem fog csalódást okozni és újra a győzelemért csatázik majd.

Le Pin (10) a megbízhatóság mintaképe, egyenletesen teljesít és utoljára is pazarul finiselt. A gyeppálya sem okozhat neki gondot és továbbra is kitűnő formában van, az első helyért harcolhat majd.

Landjunge (8) Chantillyban kitűnő formát igazolt, munkában pedig továbbra is nagyszerű állapotot mutat. Ez a táv a kedvencei közé tartozik, bár homokon valamivel erősebb, mégis döntős esély.

Vincento (11) kedden fog debütálni ezen a távon, de ez nem okozhat számára gondot. Ezen a pályán ősszel nagyon jól mozgott, fizikai állapota pedig fantasztikus, így ott a helye a legjobb három között.

Teodash (14) március 21-én végre elveszített az idei nyeretlenségét. Formája továbbra is kitűnő, a hosszú táv és a kis súly is mellette szólhat. Legutóbb jelenlegi lovasával győzött, így duplázása is elképzelhető.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://s1.lprs1.fr

Olvass tovább!