Csütörtökön ismét TUTI, hogy akár 300 milliót is nyerhetsz! Játssz és nyerj ma is!

2017. 04. 06 – csütörtök – Jackpot: 300 millió forint

Csütörtökön Saint Cloud ad otthon az 1600 méter hosszú Kincsem+ futamnak. A galoppversenyen tizennyolc versenyló áll starthoz, izgalmas pillanatokat okozva a fogadóknak. Mindig van esély nyerni, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Borderforce (4) – Gianymar (1) – Quatorze (2) – Miracle des Aigles (14) – Calamari (3)
 
Borderforce (4) szinte mindig az első öt között végez és visszatérése is jól sikerült. Idomárja munkaformái alapján a szélső boksz ellenére is kimondottan jó esélynek tartja.

Gianymar (1) jó benyomást tett ránk Chantilly-ban. Soha nem futott még Kincsem+ futamban, de kedvező helyről indulhat és a gyepet is kedveli. Technikás lovasával a győzelemért küzdhetnek.

Quatorze (2) jó versenyeket futott Cagnes-sur Mer-ben. Idomárja nagyon kedveli ezt a lovat, mert minden alkalommal szívből fut. Munkában is jól dolgozik, eredményes futást várhatunk tőle.

Miracle des Aigles (14) legutóbbi két futásán zsinórban kétszer győzött. Ezen a pályán is nyert már és remek formában van, így a plusz súly ellenére is főszerepet játszhat.

Calamari (3) tavaly nagyszerű évet zárt. Bár legutóbbi futása nem sikerült túl jól és a skálán is magasabbra került, mégis döntős esélyt képviselhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!