Szerdai Kincsem+ futam: Vajon Opitergium ismét képes a győzelemre? Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 04. 05 – szerda – Jackpot: 300 millió forint

Szerdán az ügetőlovak kérik a fogadók figyelmét a Kincsem+ futamban, melynek Angers ad otthont. Tizennyolcan állnak starthoz a 3100 méteres alaptávú versenyben, az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak. A térhátránynak köszönhetően szinte bármilyen végeredmény lehetséges, így mindenképpen érdemes TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bird Parker (17) – Opitergium (5) – Tiego d’Etang (18) – Vulcain de Vandel (11) – Uniflosa Bella (15)

Bird Parker (17) klasszist képvisel. A ló ugyan február óta nem futott és a jobbkezes pályákat sem kedveli igazán, de hajtója tökéletesen ismeri a lovat, így nem lenne meglepő a győzelme.

Opitergium (5) szép győzelmet aratott Párizsban márc 25-én. Munkában azt mutatja, hogy a jobbkezes pálya sem okoz neki gondot, szerdán pedig alaptávról várja a startot, így jó esélye van ismét a győzelemre.

Tiego d’Etang (18) a téli hónapokban nem hozta a tőle elvárhatót, de március 17-én, Caen-ban már a fejlődés jeleit mutatta. Szerdán további javulást várunk tőle, az első három közé várjuk.

Vulcain de Vandel (11) március 9-én, Caen-ban javított a téli gyenge teljesítményén és szép győzelmet aratott. A jobbkezes pályák fekszenek neki, így szerdán ismét a győzelemért csatázhat majd.

Uniflosa Bella (15) sokat fejlődött március 15-i futása óta és a jobbkezes pálya sem jelent neki gondot. Az erős mezőny és a 25 méteres hátrány ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorrendjébe.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!