Hétindító milliók! Kezdd Kincsem+ TUTI-val a hetet és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 04. 03 – hétfő – Jackpot: 300 millió forint

A hétfői, Chantilly-ben megrendezett Kincsem+ futamban a Derby évjárat, azaz hároméves telivérek állnak starthoz. Az 1600 méter hosszú síkversenyen tizenhét tehetséges versenyló csap össze. A mezőny erős lesz és igen izgalmas versenynek nézünk elébe. Most is megéri TUTI-t venni és játszani, hiszen a kiegyenlített esélyek miatt, nagy küzdelemre lehet számítani.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Roc Angel (12) – Streets Of Rio (4) – Quandreviendrastu (2) – Argentic (3) – Midnight Watch (16)

Roc Angel (12) idei versenyeiben folyamatosan a döntőben végzett, ráadásul csak az utolsó métereken kapott ki. Ezzel a súllyal most pedig a győzelem egyik fő várományosa.

Streets Of Rio (4) már március közepén roppant ígéretesen mozgott. Második fellépésén sokkal erősebb lehet és a győzelemért csatázhat.

Quandreviendrastu (2) bár februárban elveszítette nyeretlenségét, annyira nem ment neki könnyedén. Azóta viszont munkában tovább jött előre, akár döntős sansz is lehet.

Argentic (3) folyamatosan jön előre és nagyon jó formában van. Hétfőn az erősebb mezőny ellenére is főszerepet játszhat.

Midnight Watch (16) eddigi három versenyén nagyon ígéretesen futott. Kis súlyával most felveheti a versenyt az esélyesekkel is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó:http://www.turf-times.de

Olvass tovább!