Ez nem április elsejei tréfa! Nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 04. 01 – szombat – Jackpot: 300.000.000 forint

Szombaton gátversennyel jelentkezik a Kincsem+ futam, a francia fővárosból, az auteuil-i pályáról. A 3600 méter hosszú versenyen tizenhat négyéves telivér áll starthoz. Áprilisi bolond az, aki nem vesz most TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Pyromane (1) – Grand Depart (3) – San Pedro de Senam (4) – Hotmale Has (2) – Defi d’Oudairies (5)

Pyromane (1) a legtöbb súllyal versenyezve is remek teljesítményt nyújtott március 12-én. Megmutatta, hogy ezen a szinten is versenyképes. Eredményes szereplést várhatunk tőle szombaton is.

Grand Depart (3) remek teljesítményt nyújtott márciusban. Tulajdonosa szerint bebizonyította, hogy eredményes ezen a szinten. Amennyiben újra azt hozza, amit legutóbb láttunk tőle, az élmezőnyben végezhet.

San Pedro de Senam (4) március közepén csupán csak az első ugrás miatt csúszott le a jobb eredményről. Megbízható telivér, idomárja további javulást vár tőle szombaton.

Hotmale Has (2) legutóbb rossz taktikával lépett pályára és a futófelület is mély volt, ami nem kedvezett neki. Szombaton ugyan puha lesz a pálya, de most kevesebb súllyal versenyez, így akár döntős sansz is lehet.

Defi d’Oudairies (5) bemutatkozása jól sikerült, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy még nem túl rutinos ló. Futásról futásra jön majd előre, de azt idomárja nem garantálja, hogy szombaton az első háromban végez.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://france-galop.com

Olvass tovább!