Rangos verseny a szerdai Kincsem+ futamban Ne felejts el TUTI-t venni, játssz és nyerj gyorsan és egyszerűen!

2017. 03. 29 – szerda – Jackpot: 300.000.000 forint

Szerdán a Grand National du Trot körverseny második, marseille-i állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetők 3000 méter alaptávról, 25 és 50 méteres térhátrányból indulnak. Rendkívül izgalmas versenyre számíthatunk, ráadásul csupán 16 indulóval kell kalkulálni, így még nagyobb az esély eltalálni az első 5 lovat.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy a Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Best du Hauty (5) – Aprion (8) – Bolide Jenilou (14) – Bon Copain (9) – Alain d’Occagnes (1)

Best du Hauty (5) Laval-ban is döntős volt, csodálatos teljesítményt nyújtott annak ellenére, hogy nem volt zavartalan a versenye. Amennyiben most nem lesz semmi probléma, döntős sansz lehet.

Aprion (8) a mezőny fölé nőtt Laval-ban. Bomba formában van, a beállítása is csodálatos, így annak ellenére is az élmezőnybe várjuk, hogy most nehezebb feladat vár rá.

Bolide Jenilou (14) kitűnően futott március 2-án, második helyen ért célba. A marseille-i pálya fekszik neki, az első öt közé várjuk.

Bon Copain (9) nem igazán kedveli a vincennes-i pályát, ezért a téli hónapokban gyengébb volt a vártnál. Az utolsó futása viszont jól sikerült, szerdán pedig alaptávról indul, így a döntősök között lehet a helye.

Alain d’Occagnes (1) a téli hónapokban nyereg alatt futotta jobb számait. A ló topformában van és alaptávról indul, így most a klasszikus szakágban is kalkulálni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://hippique.blog-pmu.fr

Olvass tovább!