Kis mezőny, óriási nyeremény! Ez a hétfői Kincsem+ futam!

2017. 03. 27  – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Fogadási szempontból kihagyhatatlan lehetőség a hétfői Kincsem+ futam. Csupán 14 ló áll starthoz, melyből 5 lovat kell eltalálni és máris komoly nyereménnyel indulhat a hét.
Hétfőn a klasszikus Derby távon, azaz 2400 méteren versenyeznek a telivérek a Kincsem+ futamban, melynek Compiegne ad otthont.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Chill Wind (3) – Veslove (6) – Zillino (12) – Tottebourg (14) – Montesquieu (2)

Chill Wind (3) a favoritok egyike, az utóbbi időben folyamatosan döntős. Kiváló formában van, így ismét a győzelemért küzdhet majd.

Veslove (6) tavaly egy év kihagyás után tért vissza a pályára, de őszi teljesítménye nagyon meggyőző volt. Hétfőn visszatérésre készül, de a táv és a pálya is kedvez neki, úgyhogy akár elsőre a győzelemért csatázhat.

Zillino (12) megbízható ló, rendre jól teljesít. Kis súlya mellette szól. Idomárja komoly reményekkel várja a startot.

Tottebourg (14) elsőre remekül mozogott, kisebb meglepetésre az ötödik helyet szerezte meg. Könnyen elképzelhető, hogy másodjára rá tud tenni arra a formára, ez esetben pedig a győzelem egyik várományosa lehet.

Montesquieu (2) legutóbb hasonló társaságot vert meg Saint-Cloud-ban. Továbbra is remek formában van, duplázása is elképzelhető, főleg ha némiképp felázna a talaj.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió
Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!