Kedden is száguldanak a telivérek: ne hagyd ki ma sem a Kincsem+ TUTI-t, játssz és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 03. 28 – kedd – Jackpot: 300.000.000 forint

Kedden Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak, melyben tizennyolc négyéves telivér méri össze gyorsaságát. A 2100 méteres versenyen bármilyen forgatókönyv elképzelhető, így különösen érdemes most TUTI-t játszani.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Fils Prodigue (10) – Orfeas (3) – Komodo (18) – Vilaro (2) – Hawwa (15)

Fils Prodigue (10) legutóbb kedvezőtlen helyről indult, ami rányomta a bélyegét a teljesítményére, de még így sem végzett rossz helyen. Ha kedden nem lesz túl puha a talaj, helyezésért futhat.

Orfeas (3) visszatérésén még nem volt az igazi, ám másodjára sokat jöhet előre. Ráadásul ez a táv és a gyeppálya jobban megfelel neki és a startszáma is kedvező, így mindenképpen döntős sansz.

Komodo (18) fantasztikusan futott utoljára és gyakorlatilag mindig döntős. Kis súllyal fut és amennyiben a pázsit nem lesz túl puha, mindenképpen az élmezőnybe várhatjuk.

Vilaro (2) visszatérése tökéletes volt, magabiztosan nyert. Ugyan kisebb távokon bizonyított eddig, de a mostani sem jelenthet neki gondot, bízhatunk eredményes szereplésében.

Hawwa (15) legutóbbi futásán sajnos bezárták, ahol esélye sem volt utat találni magának. Idomárja bízik benne, hogy nem lesz túl mély a pálya, mindenképpen számolhatunk vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!