Színvonalas mezőny és jó nyerős lehetőség a szombati Kincsem+ futamban Játssz és nyerj Kincsem+ TUTI-val! Futam 14:45-kor

2017. 03. 25 – szombat – Jackpot: 300.000.000 Ft

Most szombaton a megszokottakhoz képest korábban 14.45-kor jelentkezik a Kincsem+ futam. A péntekihez hasonlóan maradunk az ügető szakágnál és maradunk Párizsban a vincennes-i pályán. A 2700 méter hosszú versenyen tizennyolcan állnak majd starthoz. A mezőny erős lesz, a futam pedig izgalmas, mindenképpen megéri játszani egy TUTI-t.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Unbridled Charm (8) – Bad Boy du Dollar (3) – Tell Me No Lies (9) – Tallien (17) – Blue Grass (12)

Unbridled Charm (8) a várakozásoknak megfelelően nyert ezen a pályán február 16-án. Most tovább jöhet előre, duplázásra készül.

Bad Boy du Dollar (3) szinte mindig a dobogón köt ki. Idomárja szerint a szokásos taktikát alkalmazva most is az első helyért küzdhet.

Tell Me No Lies (9) a favorit egyik legfőbb kihívója. Legutóbb a Riviérán is jó teljesítményt nyújtott. Bátor és könnyen kezelhető ló, sosem okoz csalódást, így szombaton is számolni kell vele.

Tallien (17) március végén megérdemelt győzelmet aratott ezen a pályán. Szombaton hasonló mezőny lesz, így akár ismét a győzelemért küzdhet.

Blue Grass (12) nem tartozik a megbízható lovak közé, legutóbbi futása balul sült el. Viszont ha nem hibázik, nagyon jó teljesítményt nyújt. Szombaton patkolatlanul az erős mezőny ellenére is döntős lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!