Hatalmas esély a nyerésre! Kis mezőny, nagy nyeremény a Kincsem+ futamban

2017. 03. 20– hétfő – 300 millió forint Jackpot

Kihagyhatatlan lehetőség hétfőn a Kincsem+ futamban. Csupán 14 ló áll starthoz az 1400 méter galopp versenyben Compiegne-ben. Ha játszol, akkor komoly esélyed van megnyerni a 300 millió forintot! Csupán 14 lóból kell eltalálnod 5 lovat.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: A Song For You (5) – Greenshoe (12) – Cosima (3) – Siyaka (1) – Shanawest (8)

A Song For You (5) a megbízhatóság mintaképe. Januárban kiválóan mozgott ezen a szinten és nagyszerűnek tűnik a beállítása is. Most kizárólag kancák ellen kell bizonyítania, nagy esélye van a győzelemre.

Greenshoe (12) roppant hűséges ló és nagyon jól kezdte az idei szezont is. Érik már a győzelme, ami most össze is jöhet neki.

Cosima (3) könnyen felkészíthető telivér, így a kisebb kihagyása sem adhat okot az aggodalomra. A pálya és a táv is megfelelő számára. Amennyiben hétfőre nem ázik fel a talaj, döntő szerepet játszhat.

Siyaka (1) egyre jobbakat fut, új idomárjával legutóbb harmadik helyen végzett. Most a valamivel rövidebb táv és a gyeppálya is kedvez neki, így akár a győzelemért is küzdhet.

Shanawest (8) legutóbb nehéz feladatot kapott, nem bírta el a magas súlyt, emiatt a 15. helyen végzett. Ennek ellenére nem viselte meg a verseny, ha kemény marad a pálya hétfőre, akkor bizonyítani tudna.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.gallopfrance.com

Olvass tovább!