Vasárnapi ebédhez 300 + 300 millió forint? Játssz és nyerj Kincsem+ TUTI-t!

2017. 03. 19– vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú galopp síkversenyben tizenhét kanca okoz majd izgalmas pillanatokat a fogadóknak.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Twistina (15) – Loanne (13) – Girl’s Hope (4) – Sao Paolo Menina (10) – Thisvi (2)

Twistina (15) legutóbb Cagnes-sur-Mer-ben győzelmet aratott. A 2100 méteres táv fekszik neki, ebben a mezőnyben pedig csak kancákkal kell megküzdenie, így a főszereplők közé tartozhat majd.

Loanne (13) érthetetlen módon utolsó versenyét a 15. helyen zárta. A kanca remek formában van, ennél sokkal többre képes, amit remélhetőleg most meg is tud mutatni. A kancamezőny és a puha talaj is kedvez neki, jó futást várunk tőle.

Girl’s Hope (4) első hendikepjére készül. Beállítása kedvező és a puha talajt is szereti. Ráadásul ismét Boudot lesz a társa, akivel legutóbbi győzelmét aratta, így nem véletlenül várják a döntősök közé.

Sao Paolo Menina (10) még nem túl rutinos, ám nagyon jó képességű kanca. Első hendikepjére készül, munkaformája kiváló és a puha pályát is kedveli, így ő is főszerepet játszhat.

Thisvi (2) rutinos Kincsem+ futam szereplő. Öt hasonló versenyben láthattuk tavaly, mindig az első öt között ért célba. Mellette szól a megbízhatósága, de nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy idén még nem futott, visszatérésre készül.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

 

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!