Hajts te is a milliókra! ügetőverseny a szerdai Kincsem+ futamban

2017. 03. 15 – szerda – Jackpot: 300.000.000 Ft

Szerdán Laval ad otthont a 2850 méter alaptávú ügetőversenynek, melyben tizennyolcan állnak starthoz. A fordulóstartos összecsapásnak három különböző távról vágnak neki az ötéves és annál idősebb versenyzők. Igen izgalmas versenynek ígérkezik a futam, már kisebb meglepetés esetén komoly nyereményekre lehet számítani.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon!

Véleményünk: Bellina d’Urzy (1) – Bugsy Malone (12) – Cedea Josselyn (3) – Violine Mourotaise (5) – Opitergium (4)

Bellina d’Urzy (1) favoritként várja az indulást. Nagyszerű teljesítményt nyújtott a téli-meetingen és február 26-án új egyéni rekordot ügetett. Szerdán alaptávról indul, esélyes a győzelemre.

Bugsy Malone (12) nagyszerűen mozgott a tavalyi szezonban, de a téli versenyeket kihagyta, idén még nem futott. Felkészülten várja a szerdai startot és kedveli a laval-i pályát, így az első négy hely valamelyikén végezhet.

Cedea Josselyn (3) egész télen stabil teljesítményt nyújtott és a tréningben is jól dolgozik. Beállítása is kedvező, így pénzdíjas helyen végezhet.

Violine Mourotaise (5) legutóbb Amiens-ben nem volt túl szerencsés, de most döntős futással korrigálhat, hiszen remek formában van.

Opitergium (4) svéd versenyekben futott, ahol ugyan nem keresett pénzt, de sok tapasztalatot gyűjtött. Szerdán pályafutásának ötödik francia versenyére készül, alaptávról indulva jó eséllyel várja a startot.

 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

 

Fotó: www.turfomania.fr

Olvass tovább!