Keddi Kincsem+ futam: középtávú síkverseny Chantilly-ban

2017. 03. 14 – kedd – Jackpot: 300.000.000 Ft

Kedden tizenheten állnak starthoz az 1500 méter hosszú galopp síkversenyen. A Chantilly-ban megrendezett futam előzetesen nagyon kiegyenlítettnek tűnik, így fogadási szempontból is érdekes lehet.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon!

Véleményünk: Diamant de Vati (12) – Lucky Team (10) – Super City (5) – Xotic (8) – Aprilios (2)
 
Diamant de Vati (12) egyenletesen teljesít, egész télen nagyon erős volt. Remekül indította a szezont, ebből a beállításból mindenképpen dobogóra várható.

Lucky Team (10) a szintetikus borítást nagyon kedveli, tréningen is nagyon jó formát mutat. Annak ellenére, hogy februárban kétszer kikapott, klasszis lovasával most van esélye a győzelemre is.

Super City (5) legutóbbi versenyén könnyedén ért haza és készen áll a visszatérésre. Nagyon megbízható versenyló, a szintetikus borítást is kedveli, így most is főszerepet játszhat.

Xotic (8) tavaly az év második felében nem volt az igazi és legutóbbi versenye előtt kisebb sérüléssel bajlódott, ami miatt nem tudott rendesen dolgozni. Klasszis lovasával azonban még úgy is a győzelemért csatázhat, hogy ez a táv kissé rövidnek tűnhet számára.

Aprilios (2) februárban két győzelmet is aratott Cagnes-sur-Mer-ben, ezúttal nyilván sokkal nehezebb a helyezete. Fantasztikus formában van, így idomára szerint a triplázása is elképzelhető.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://chantilly.cefg.fr

Olvass tovább!