Kezdd a hetet akár 300 millió forinttal, játssz és nyerj a Kincsem+ futammal!

2017. 03. 13 – hétfő – Jackpot: 300 millió forint

A hétfői Kincsem+ futamnak Compiegne ad otthont. Négyéves telivérek állnak starthoz a 2400 méter hosszú, 52000 euró összdíjazású galopp síkversenyen. Fogadási szempontból könnyebb a helyzet, hiszen csak tizenhat versenyló indul a futamban.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon!

Véleményünk: Vincento (1) – Holiday Winner (3) – Ronchois (6) – Blink (2) – Rayodor (9)

Vincento (1) tavaly ősszel nagyon erős volt és a szintetikus borítás ellenére a visszatérése is sikeresnek bizonyult. Fizikai állapota lenyűgöző, így akár a győzelemért csatázhat.

Holiday Winner (3) ősszel folyamatosan jött előre és télen is tovább fejlődött. Visszatérésre készül, így elsőre csodát még nem várjunk tőle, de az első ötben benne lehet.

Ronchois (6) több ellenfeléhez hasonlóan szintén visszatérésére készül. Tavaly többféle talajhoz alkalmazkodott és egyre jobb formában van, így akár döntős sansz is lehet.

Blink (2) utolsó versenyén nagyon jót futott. Ezúttal azonban beállítása kicsit magas, idomárja szerint viszont ennek ellenére is meglepetést okozhat.

Rayodor (9) sajnos ízületi problémái miatt nem tud megbízható teljesítményt nyújtani. Idomárja ennek ellenére bízik abban, hogy most dobogóra állhat.

 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.leparisien.fr

Olvass tovább!