Vajon Storm River valóban viharos folyóként mossa majd el a mezőnyt a szombati Kincsem+ futamban?

2017. 03. 11 – Jackpot: 300.000.000 Ft

Szombaton a tapasztalt, idősebb lovaké lesz a főszerep a saint-cloud-i pályán. A 2400 méter hosszú futamban, melyet előreláthatóan mély gyepen rendeznek meg, tizennyolcan állnak majd starthoz. A fogadók erős mezőnyből válogathatnak a favoritok közül.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon!

Véleményünk: Max la Fripouille (1) – Storm River (10) – Tres Solid (9) – Sisyphe (8) – Beyond Limits (11)

Max la Fripouille (1) tökéletesen ismeri ezt a pályát és a mély futófelületet is kedveli. Tökéletes formában van, így topsúllyal is főszereplő lehet.

Storm River (10) legutóbbi versenyén közeli második lett Tres Solid mögött. A mély pálya kedvez neki, beállítása is tökéletes, ráadásul Boudot lesz partnere, így van esélye az első öt közé kerülnie.

Tres Solid (9) az utóbbi évben egy kivétellel az összes versenyét pénzdíjasként zárta. Most is kitűnő formában van és a mély pálya is fekszik neki. Idomárja viszont az erős mezőny miatt nem számít győzelemre.

Sisyphe (8) életében először fog 2400 méteres, gyeppályás futamban szerepelni. Ennek ellenére is jó esélyt képvisel, jó formában van és legutóbb is nagyon jól futott Cagnes-sur-Mer-ben.

Beyond Limits (11) idősebb kora ellenére is kitűnő formának örvend. Bár nem futott még ilyen távon és inkább a szintetikus borítású talajt kedveli, de idomára szerint alkalmazkodni tud majd ezekhez a feltételekhez is.

 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

 

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!