Főszerepben a hatévesek pénteken

Francia tenyésztésű hatéves kancák lépnek pályára a február 24-i Kincsem+ futamban, melynek Enghien ad otthont. A 2150 méterre kiírt autóstartos ügetőverseny mezőnye tizenhat indulót számlál.

Véleményünk: Ballina d’Ourville (2) – Berkane (3) – Betty Castelets (1) – Bellone Speciale (9) – Bahia d’Omblais (11)

Idomári vélemények:

Florent Lamare, idomár: Ballina d’Ourville (2) csodálatosan mozgott az utolsó gyorsmunkájában, és a rövidebb táv sem okozhat neki problémát. Pénteken várásra fogják hajtani, ezzel a taktikával a győzelemért küzdhet majd.

Yohann Cabaret, idomár: Yohann Cabaret (3) utolsó futásával elégedett vagyok. Többször bizonyított már ezen a pályán, és a 2150 méteres táv sem okozhat neki gondot, ezért azt gondolom, hogy az első öt között a helye.

Charles Cuiller, idomár: Betty Castelets (1) a reggeli tréningek során nem túl demonstratív, de a visszatérő futásából rengeteget profitált. A pénteki Kincsem+ futamban ideális beállításból vág neki a versenynek, mert csak kancákkal néz majd farkasszemet. Véleményem szerint a győzelemért fog küzdeni.

Mickael Lemercier, idomár: Bellone Speciale (9) február 4-i versenye szinte tökéletes volt. A kanca formában van, ezért csak könnyű munkákkal készítettem a pénteki Kincsem+ futamra. Az enghien-i hosszú célegyenes a mi malmunkra hajtja a vizet, de a második sorból indulva némi szerencsére is szüksége lesz.

Matthieu Abrivard, tulajdonos idomárhajtó: Bahia d’Omblais (11) csak pénzdíjakat szerezett a téli-meetingen, de a kanca kirobbanó formában van. Véleményem szerint ez a pálya jobban kedvez majd neki, ezért is számítok rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Olvass tovább!