Klasszisok a startnál csütörtökön

Remek versenynek ígérkezik a február 23-i Kincsem futam, melynek Vincennes ad otthont. A nemzetközi megmérettetésben többek között a Prix d’Amerique-t is megjárt ügetők is starthoz állnak.

Véleményünk: Propulsion (1) – Beau Gamin (5) – Indigious (2) – Ave Avis (9) – Treasure Kronos (12)

Idomári vélemények:

Daniel Redén, idomár: Propulsion (1) utolsó futásai balul sültek el, a Prix d’Amerique és a Grand Prix de France is rémálomszerűen alakult számára. Remélem, hogy egy ezúttal zavartalan lesz a versenyünk, s lovam végre révbe ér Franciaországban is.

Sebastien Guarato, idomár: Beau Gamin (5) két dobogós helyezést szerzett az elmúlt hetekben ugyanezen a távon, jegyezzük meg, hogy kitűnő lovakkal vetélkedett. A startszáma tökéletes, de Propulsion (1) és Indigious (2) személyében, ezúttal is komoly ellenfelei lesznek.

Franck Nivard, hajtó: Indigious (2) legutóbb hibával futott, de a verseny összességét tekintve megint jó benyomást tett rám. Az autóstartos futamokat sokkal jobban kedveli, ezért is számítok rá csütörtökön. A végső sikerhez Propulsion-t (1) kell legyőznünk

Jean-Michel Bazire, idomárhajtó: Ave Avis (9) a sérülé- sét követően remek versennyel tért vissza, pedig az igazat megvallva csak reménykedtem a jó futásában. Csütörtö- kön Propulsion (1) lehet majd a főszereplő, de a helyezésekért mi is küzdhetünk.

Jerry Riordan, idomár: Treasure Kronos (12) továbbra is jó formának örvend, és én úgy vélem, hogy kancaként a Prix d’Amerique-ben sem vallott szégyent. Csütörtökön is erős ellenfelekkel találkozik, remélem, hogy zavartalan lesz a versenye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Olvass tovább!