Nemzetközi ügetővel indul a hét

Nemzetközi ügetőversennyel jelentkezik hétfőn a Kincsem+ futam, a startnál tizenhét ötévessel.

Véleményünk: Cleangame (4) – Trillo Park (1) – Condor de l’Aulne (11) – Calicot du Vivier (14) – Capitano de Lou (10)

Idomári vélemények:

Sébastien Guarato, idomár: Cleangame (4) január 9-én nem mutatta azt, amit vártam tőle, hiszen munkaformái alapján azt gondoltam, hogy jobb lesz. Folyamatosan jön előre, tréningben pedig ismét lenyűgözött, így az élmezőnybe várom.

Gennaro Casillo, idomár: Trillo Park (1) egymás után öt győzelmet gyűjtött Olaszországban. Úgy gondolom, hogy kisebb klasszis is van benne, de hogy ez mire lesz elég Franciaországban, azt nehéz megítélni. Megteszünk mindent a sikerért, ugyanakkor már egy harmadik helyezésnek is örülnék.

Jérome Dubreil, idomár: Condor de l’Aulne (11) nagyon szereti ezt a távot és a balkezes versenypályákat is. Patkolatlanul fog starthoz állni, és Franck Nivard személye is abszolút mellette szól. Ha nem lesz semmiféle probléma, az első helyért csatázhat.

A szerkesztő véleménye: Calicot du Vivier (14) utolsó négy futásából háromszor is a második helyen végzett. Ugyan januárban kizárólag Cagnes-Sur-Mer-ben futott, korábban Párizsban is bizonyított már, ezáltal meglepetést okozhat.

Alexandre Abrivard, hajtó: Capitano de Lou (10) hibázás nélkül általában döntőbe szokott kerülni. Az a tervem, hogy hétfőn lassan kezdek és várásra hajtom. Gyors verseny esetén véleményem szerint felzárkózhatunk az első három hely valamelyikére.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Olvass tovább!